Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások, vélemények ide!

Szeretnék megkérni mindenkit, aki megnézte az oldalt, hogy írja le ide a véleményét. Elfogom őket olvasni, és ha valami kritikát kapok, akkor megpróbálok majd tanulni belőle.

Köszi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kikanagyi@citromail.hu

(kikanagyi, 2011.06.09 09:42)

Biztosan törzsvásárló leszek, mivel elküldtem neked az első üzenetet a valczd@gmail.com-ra.
Mindenki előtt mondom, hogy a LEGO Pirates of the Carribean, Crysis 2 és a Mafia II az, amit megrendeltem tőled. Nagyon kiváncsi vagyok a játékokra, és ha lehet, mihamarabb beszéljük meg majd az időpontot, és a helyszínt. Persze vannak még játékok, amelyeket kiszemeltem, de majd idővel azokat is megvásárolom tőled.

kikanagyi

valczd@gmail.com

(Szerkesztő, 2011.06.08 20:43)

Kedves kikanagyi!

Először is köszönöm, hogy végre írtál, mert eddig senki sem volt hajlandó hozzászólni az oldalamhoz.
Hogy kérdésedre válaszolhassak, azt kell mondanom, hogy a Batman: Arkham Asylum csakis azért kerül 500Ft-al többe, mert a kedvenc játékom. Persze van más kedvenc játékom is, de a Batman van a lista első helyén.
Másik kérdésedre igen lenne a válasz. Én írtam mindegyik játékhoz a mondatos leírásokat, ami persze nem járt nagy gonddal. Sokan mondták már, hogy "jól" tudok fogalmazni, de nem hiszek nekik, ugyanis nem nagyon szoktam olvasni régebben, csak az utóbbi időben, és köztudott, hogy csak a művelt, avagy rengeteget olvasó emberek tudnak kitűnően fogalmazni. Én még persze csak nyolcadikos vagyok, úgyhogy van még bőven időm a művelésemre. Ja, és nem kivételezek senkivel, csak a törzsvásárlókkal. De nekik igenis nagy engedményt teszek. Szóval, remélhetőleg te is azzá válasz majd, és olcsóbban szerezheted meg a játékokat.
Remélem mihamarabb kapok tőled majd egy üzenetet az e-mail címemre. Remélhetőleg jó játékot választasz majd.

Válaszodat várom:
Szerkesztő (Dani)

kikanagyi@citromail.hu

(kikanagyi, 2011.06.08 17:13)

Helo

Nos, az oldal kifogástalan. Tényleg jó játékok vannak fenn, és ami a legjobban tettszik benne, hogy olcsó, jó minőségű, és az Xbox játékokat újonnan szerzed meg. Biztosan fogok venni tőled egy két játékot a közeljövőben. Csak azt nem tudom, hogy a Batman Arkham Asylum miért 2500Ft, míg a többi játék csak 2000Ft. Remélem választ is kapok a kérdésemre. Ja, és gyakran figyeld majd az e-mail fiókodat, mert pár napon belül kapsz majd egy üzenetet. Ja, és még egy kérdés, ha lehetne: Te írtad a játékok alá a szöveget vagy valahonnan szerezted? Nagyon jól tudsz fogalmazni (nem csak azért mondom, hogy olcsóbban kapjak játékot, ez a tény).

kikanagyi

Ide kell beírnod az e-mail címedet, de nem muszály!

(Szerkesztő, 2011.06.08 15:33)

Az oldalról a véleményed ide írhatod!
Legalulra a képen látható szöveget kell beírni!

 

 


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 27493
Hónap: 1433
Nap: 53